Tømmerneset Leirsted har mange spennende aktiviteter

Tømmerneset Leirsted har mange spennende aktiviteter

 

Tømmerneset Leirsted har mange spennende aktiviteter. Mange har hatt gleden av å oppleve leirstedet med den fine naturen. og leirstedet legger opp til mye aktiviteter også i 2017. 

Fantastiske turmuligheter

Det er et eldorado for store og små. Med sin beliggenhet ved Finnfjordvatnet, er det fine turmuligheter både på vannet og rundt vannet. Høydepunktene er alltid konfirmantleirene med ungdom som får oppleve undervisning, felleskap, lek og moro i trygge rammer. Det er planlagt 3 konfirmanthelger før sommeren og disse er 17. – 19. februar, 10 – 12. mars og 31. mars – 2- april.

På våren er det barneleir for 2. – 7. klassinger. NMSU-leieren starter 5. mai og varer til 7. mai. Lek er i sentrum også her, og man blir kjent med nye mennesker. I tillegg står også fokus på bibelen og mange blir kjent med Jesus.

Gode fasiliteter

Tømmerneset har gode fasiliteter med 58 soveplasser, spisesal, topputstyrt kjøkken, møtesal, kapell og konferanserom. Trådløst nettverk har blitt en selvfølgelighet og slik er det også på Tømmerneset. Leirstedet er også tilrettelagt for konferanser og konferanserommet er utstyrt med prosjektor, whiteboard og flipover.

I løpet av sesongen leier man ut stedet til private selskaper, konfirmasjoner, bryllup, årsfester og lignende. I tillegg er det en del intern møtevirksomhet, kursvirksomhet og festligheter, og allerede 6. januar er det Prostifest på Tømmerneset. Uansett i hvilken anledning du kommer til Tømmerneset, er du hjertelig velkommen.

 

Du har kanskje også lyst til å lese...