Tømmerneset ved veiskille

Tømmerneset Leirsted har i en årrekke vært landemerke og aktivitetsplass for NMS i nord.Eieren NMS Eiendommer vil at Tømmerneset skal være et møtepunkt og kraftsenter på NMS-kartet som stimulerer til misjonsengasjenemt og lokalt arbeid. For at Tømmerneset leirsted skal "overleve", må ansvaret for driften overtas av en "Tømmerneset forening". Denne foreningen må etableres med mål om «bærekraftig drift i balanse» (NMS strategi). Sammen med daglig leder Oddrun Grønvold, vil den nye foreningen få ansvar for Tømmerneset."Leirstesstyret", som i dag består av leder Sigurd Skollevoll, Solfrid Pedersen, Sigurd Hansen og Torstein Meyer, har på vegne av NMS Drift, sammen med daglig leder Oddrun Grønvold, stått for planlegging og utøving av alle oppgaver knyttet til leirstedet. Når leirstedet benyttes til konfirmantleir, NMS-U-leir, overnatting for bedrifter, "Booking.com", NMS-møter, elghundklubb, aktivitetsdager eller lokale markeringslag, medfører dette arbeid, både for ansatte og frivillige. En videre drift vil involvere flere enn "oss tilårskomne NMS-ere". Det vil være viktig å involvere alle gode krefter, rundt Finnfjordvatnet, Sørreisa, Målselv, Senja og regionalt.Fram til leirstedsstyret sitt første møte i oktober 2023 ønsker vi å få kartlagt om det er interesse for å bidra:

Tømmerneset Leirsted har mange spennende aktiviteter

Tømmerneset Leirsted har mange spennende aktiviteter

 

Tømmerneset Leirsted har mange spennende aktiviteter. Mange har hatt gleden av å oppleve leirstedet med den fine naturen. og leirstedet legger opp til mye aktiviteter også i 2017. 

Fantastiske turmuligheter

Det er et eldorado for store og små. Med sin beliggenhet ved Finnfjordvatnet, er det fine turmuligheter både på vannet og rundt vannet. Høydepunktene er alltid konfirmantleirene med ungdom som får oppleve undervisning, felleskap, lek og moro i trygge rammer. Det er planlagt 3 konfirmanthelger før sommeren og disse er 17. – 19. februar, 10 – 12. mars og 31. mars – 2- april.

På våren er det barneleir for 2. – 7. klassinger. NMSU-leieren starter 5. mai og varer til 7. mai. Lek er i sentrum også her, og man blir kjent med nye mennesker. I tillegg står også fokus på bibelen og mange blir kjent med Jesus.

Gode fasiliteter

Tømmerneset har gode fasiliteter med 58 soveplasser, spisesal, topputstyrt kjøkken, møtesal, kapell og konferanserom. Trådløst nettverk har blitt en selvfølgelighet og slik er det også på Tømmerneset. Leirstedet er også tilrettelagt for konferanser og konferanserommet er utstyrt med prosjektor, whiteboard og flipover.

I løpet av sesongen leier man ut stedet til private selskaper, konfirmasjoner, bryllup, årsfester og lignende. I tillegg er det en del intern møtevirksomhet, kursvirksomhet og festligheter, og allerede 6. januar er det Prostifest på Tømmerneset. Uansett i hvilken anledning du kommer til Tømmerneset, er du hjertelig velkommen.

 

Du har kanskje også lyst til å lese...